Een kast vol met kleding en geen idee wat aan te doen? Wil je weten wat leuk staat bij dat ene kledingstuk? Wil je weten welke rok je het beste staat? Mager, dik, kort, lang, etc. en geen idee wat je leuk staat?!
Geen nood!
Vraag het ons en we zullen proberen je een zo uitgebreid mogelijk persoonlijk advies te geven voorzover dat op deze manier kan. Geef een goede volledige beschrijving van je probleem, vraag, knelpunt, etc. zodat we je goed kunnen helpen.

Wil je een nog persoonlijker advies: stuur dan een foto van jezelf in zo strak mogelijke kleding (bijv. een hemd + legging) zodat we je figuur goed kunnen zien. Je mag tot 3 vragen stellen, daar geven we een zo persoonlijk mogelijk advies over. De foto komt NIET op de website! Ook doen we er verder niets mee. Na het versturen van  ons advies verwijderen we deze foto direct.

Hoe verberg ik mijn buik?

Hee! Uh , ik had even een vraagje. Ik ben een meisje van 15, niet echt dik en heb vrij lange dunne benen. Toch heb ik een buikje & vooral aan de zijkant van mijn buik zit iets vet. Wat raden jullie mij aan om te dragen?

Winkelen voor winterkleding

Hallo, Zaterdag wil ik gaan winkelen en ik weet niet wat voor weer het wordt. Ben op zoek naar wat leuke kleding voor de winter alvast. Ben echt een rokkentype maar wel vrolijk. Ik denk dat ik in ieder geval een zwarte rok aantrek. Ben benieuwd naar jullie advies Wilma

Persoonlijk advies

Een kast vol met kleding en geen idee wat aan te doen? Wil je weten wat leuk staat bij dat ene kledingstuk? Wil je weten welke rok je het beste staat? Mager, dik, kort, lang, etc. en geen idee wat je leuk staat?! Geen nood! Vraag het