Hee! Uh , ik had even een vraagje.
Ik ben een meisje van 15, niet echt dik en heb vrij lange dunne benen.
Toch heb ik een buikje & vooral aan de zijkant van mijn buik zit iets vet.
Wat raden jullie mij aan om te dragen? Wat voor soort kleding, zodat je m’n buik wat minder ziet..
Groetjes! ?

Kim

Hi Kim,
Ik adviseer je zoveel mogelijk a-lijn kleding uit te zoeken. Deze kleding valt mooi om je schouders en bovenkant maar valt wat wijder op je buik. Hierdoor valt je buikje niet op. Je kunt a-lijn shirtjes, jurken, etc. uitzoeken die jouw figuurtje verder mooi uit laten komen.
Qua onderkleding: ik weet niet of jij vindt dat je dunnen benen hebt of dat ze gewoon in verhouding zijn. Vind je ze echt te dun, dan zou ik niet kiezen voor broeken met een druk patroon of hele skinny legs. Iets ruimer vallende broeken (niet té want dan gaan ze flubberen) staan jou goed. Voor rokken zou ik vooral zwierige rokjes kiezen die wat langer zijn. Een maxi dress in a-lijn model staat je waarschijnlijk geweldig.

Succes,

Groetjes,
Willeke

Geef een reactie