Hallo,

Zaterdag wil ik gaan winkelen en ik weet niet wat voor weer het wordt. Ben op zoek naar wat leuke kleding voor de winter alvast. Ben echt een rokkentype maar wel vrolijk.

Ik denk dat ik in ieder geval een zwarte rok aantrek. Ben benieuwd naar jullie advies

Wilma

 

Hallo Wilma,

Bedankt voor je leuke vraag!
Ik heb net gekeken op weersvoorspelling.nl voor het weer van komende zaterdag: nat en fris!
Wat mij altijd opvalt in winkels rond deze tijd van het jaar, is dat ze alvast beginnen te stoken: het is dan lekker warm in de winkels als je binnen komt maar nét even wat te warm als je in een klein pashokje staat met een hele berg aan kleding die je wilt passen.

Mijn advies is dan ook: doe lekker laagjes aan. Die zwarte rok moet je zeker combineren met laarzen, je voeten blijven warm en droog en je ziet direct of je nieuwe wintergarderobe erbij staat. Draag er bijvoorbeeld een top op (zonder mouwen) en daarover heen een longsleeve (shirt met lange mouwen) of een blouse. Natuurlijk in jouw geval in vrolijke kleuren, passend bij je humeur! Als je een herfstjas hebt dan kan je die erover aan trekken. Anders een colbert of bodywarmer. Ik zou in elk geval geen te dikke winterjas aan doen, daar is het nog te warm voor.
En neem voor de zekerheid een paraplu mee (natuurlijk ook in een leuk vrolijk kleurtje)!.

Laat je nog weten of je geslaagd bent zaterdag? Veel plezier met shoppen!

Groetjes,
Willeke

Geef een reactie