Het team van Wat doe ik aan vandaag? bestaat uit ervaren en gediplomeerde visagisten, kleur- en stijladviseurs, beauty deskundigen, etc.

We plaatsen dagelijks een bericht in “Wat doe ik aan vandaag”, afgestemd op het weer en de laatste trends. Uitgangspunt voor de mode die wij adviseren, is dat het (online) verkrijgbaar is bij vertrouwde modewinkels. We proberen een leuke mix te vinden van betaalbare kledingstukken bij warenhuizen en wat exclusievere stukken bij exclusievere zaken.
We hopen iedereen wat inspiratie te geven en dat we kunnen afrekenen met het dagelijkse dilemma: Wat doe ik aan vandaag?

De kleding die wij op de site presenteren wordt NIET door ons verkocht! Bij klachten, retourneren, etc. dien je de winkel waar het artikel is gekocht zelf te benaderen.

 

De kleine lettertjes: Vrijwaring

Door deze webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze vrijwaring. De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.
De website is eigendom van “Wat doe ik aan vandaag”. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te gebruiken zonder toestemming van “Wat doe ik aan vandaag”.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Deze website bevat links naar websites en bestanden die door andere partijen dan “Wat doe ik aan vandaag” worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. “Wat doe ik aan vandaag” heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.